Vallitsevan koronatilanteen sekä edelleen jatkuvien koronarajoitustoimien jatkuessa olemme päättäneet siirtää LanTrek ’22 -pelitapahtuman ensi vuoteen.

Meille kävijöiden, järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden terveys sekä turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeää. Lukuisista valmisteluista ja varautumisista huolimatta tämän hetken koronatilanne sekä edelleen jatkuvat koronarajoitustoimet eivät mahdollista tapahtuman järjestämistä toivotulla tavalla. Päätös oli vaikea, mutta perusteltu. Keskitymme nyt LanTrek ’23 -pelitapahtuman valmisteluihin ja toivomme, että näemme kaikki tuolloin!

LanTrek ’22 -tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden LanTrek ’23 tapahtumaan – kaikki on jo kunnossa eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa lippusi, on se mahdollista 28.2.2022 asti. Lähetämme kaikille jo lipun ostaneille sähköpostilla tarkemmat ohjeet eri vaihtoehdoista. Lisätietoja ja ohjeita luettavissa myös lantrek.org/liput

Katse ensi vuoteen!

Toivomme kovasti, että koronatilanne rauhoittuu ja rajoitustoimia päästään purkamaan. Keskitämme tekemisen ja suunnittelun nyt vuoden 2023 tapahtumaan, josta lähdemme tekemään entistä paremman ja suuremman. Ajankohtana toimii jo perinteeksi muodostunut talvilomaviikko – joten LanTrek 2023 tullaan järjestämään 2.—5.3.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.