LanTrek 2022 -pelitapahtuma täyttää jälleen kerran Tampereen messu- ja urheilukeskuksen intohimoisilla pelaajilla talvilomalla 3. – 6.3.2022! Kaikkien iloksi palaamme jälleen fyysiseksi tapahtumaksi välivuoden jälkeen – vähänkö siistiä!

Jatkamme kasvamista ja tarjolla on entistä enemmän viihdettä kaikille pelaamisesta sekä elektronisesta urheilusta kiinnostuneille. Tuomme myös tapahtumaan paikanpäälle kansainvälisesti suuren ja merkittävän turnauksen loppuhuipentuma. Raha- ja tuotepalkintoja jaamme tapahtumassa jälleen ennätysmääriä.

Koronatilannetta seuraamme tarkasti yhdessä viranomaistahojen kanssa ja järjestäjien, kävijöiden sekä kumppanien turvallisuus taataan parhaalla mahdollisella tavalla voimassa olevien suositusten mukaan.

Kovasti odotetut kilpaturnaukset palaavat jälleen

Tuomme tämän hetken pelatuimmista ja seuratuimmista peleistä useita avoimia sekä ammattilaistason turnauksia. Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa kaikille avoimia yllätyskilpailuja, arvontoja sekä leikkimielisiä haasteita. Turnauksia varten rakennamme katsomot joista on mahdollista seurata otteluiden etenemistä ja nauttia finaalien hienosta tunnelmasta. Tapahtumasta tullaan lähettämään useita eri pelistriimejä eri medioihin. Elisa Esports tuo myös kilpapelaamisen ammattilaiset LanTrekeilta suoraan kotisohville livelähetyksien kautta.

Aikamatkailua, viihdettä ja elämyksiä koko perheelle

Peliluolassa on mahdollista päästä aikamatkalle aina 70-luvulta tähän päivään asti. Luolan pelit sijaitsevat messuhallissa sisältäen retropelit ja kolikkopelit kaikki samassa paikassa. Kaikki esillä olevat laitteet ovat käytössä ilmaiseksi konepaikka- sekä päivälipuilla.

Tapahtumassa on myös mahdollisuus viihtyä lauta- sekä figuuripelien parissa. Vapaasti pelattavissa on kymmeniä eri pelejä kevyistä korttipeleistä raskaampiin avaruusseikkailuihin. Lautapelialueella on useita vetäjiä, jotka opastavat kävijöitä pelien sääntöihin ja tekniikoihin. Aikaisempaa kokemusta peleistä ei siis vaadita.

LanTrek streamers alueella pääset myös seuraamaan läheltä tämän hetken suosituimpia pelistriimaajia.

Tervetuloa mukaan

Toivottavasti olet yhtä innoissaan tulevasta tapahtumasta kuin mekin – tätä on nimittäin odotettu. Luvassa on neljä päivää riemukasta tekemistä huikeassa seurassa, joten kutsumme jälleen kaikki yhdessä mukaan pelaamaan ja viihtymään.

Liput tulevat myyntiin joulukuussa. Tapahtuman lisätiedot, aikataulut ja liput löydät tutuista osoitteesta lantrek.org. Laita myös somekanavamme seurantaan, niin pysyt varmasti mukana kaikesta tulevaan tapahtumaan liittyvästä. Nähdään tapahtumassa!